Nortic hadde mange arkfaner som skulle fylles ut med måletall og objekter ved inspeksjoner innen prosessindustri. Excel med mange arkfaner var tidkrevende og uoversiktlig.

Ved å bruke vårt verktøy for digitale kontroller kan Nortic enklere utføre kontrollene, generere ferdig rapporter og dele rapportene med oppdragsgivere på en enklere og mindre tidkrevende måte.

 

Vi har også tilpasset tilstandsrapportene til Nortic sine oppdragsgiveres behov, noe som ikke ville være fullt så mulig i et standardsystem. Denne fleksibiliteten var en av grunnene til at Nortic valgte verktøy av ITassist, etter at ha vurdert flere systemer, fra flere leverandører, de seneste årene.

Nortic AS
VB Tekniske AS

VB Tekniske hadde behov for et digitalt verktøy for å dokumentere kontroller og bli varslet om neste inspeksjon. Ledelsen hadde også behov for bedre kontroll om inspeksjon var utført.

Ved å benytte vårt verktøy får VB Tekniske varsel når neste inspeksjon skal utføres og kan enklere dokumentere utført KS, både ovenfor oppdragsgiver og internt og sparer tid på selve rapportering.

VB Tekniske sparer i følge kunden selv 30-35% i tid på digitalisering av denne arbeidsprosessen.

Structor Fredrikstad AS

Structor i Fredrikstad ble påkrevd høye krav til dokumentasjon i et større byggeprosjekt. De hadde behov for et digitalt verktøy for å etterleve kravene til dokumentasjon og kontroll.

Ved å benytte vårt verktøy kan Structor i Fredrikstad enklere dokumentere KS, tegningskontroll, tilstandsrapporter og revisjoner. Alt gjøres digitalt og lagres på prosjektet.

 

Structor Fredrikstad har uttalt at verktøyet fungerer etter hensikten og at spesielt kontrollrapportene er oversiktlige og genereres automatisk med all nødvendig informasjon, klar for arkivering eller for oversendelse til oppdragsgiver.

 Addresse: Vestre Brugate 5, 3300 Hokksund, Norge

Org.nr: 992 547 928

Sentralbord: 951 00 850

Supportelefon: 950 70 170

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Linkedin Ikon